Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Yapı maliyetlerindeki artışla beraber yaşanan usta sorunları klasik villa modellerine sahip olmak isteyenleri arayışa yöneltti.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik çelik sistemli sağlık tesis yapılarımızla poliklinik binalarından tam teşekküllü hastanelere, aile sağlığı merkezlerinden sahra hastanelerine varana kadar ihtiyaç duyulan tüm sağlık binalarını kısa zamanda inşa ediyoruz.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada measurement yaptıracağınız ev ile ilgili beton approachı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim prepareına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çAlright sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize prefabrik ev modelleri göre bir model de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Report this wiki page